ΝΔ: Η ελληνική οικονομία σε ύφεση για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο -Η μόνη χώρα της ΕΕ - iefimerida.gr

ΝΔ: Η ελληνική οικονομία σε ύφεση για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο -Η μόνη χώρα της ΕΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ελληνική οικονομία, που παραμένει για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο σε ύφεση, σχολιάζει ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.

Σημειώνει ότι η δυσάρεστη κατάσταση που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις θα γίνει χειρότερη όταν έρθει ο «λογαριασμός» των υφεσιακών μέτρων που ψηφίστηκαν. Ειδικότερα, ο κ. Σταϊκούρας στη δήλωσή του αναφέρει:

«Με βάση τα επικαιροποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το Α.Ε.Π. του 1ου τριμήνου του 2016 (δεύτερη εκτίμηση), η Ελληνική οικονομία επέστρεψε και εξακολουθεί να κινείται σε αρνητικό, αναθεωρημένο μάλιστα επί τα χείρω, έδαφος. Παραμένει για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο σε ύφεση.

Σημειώνεται ότι, με βάση τα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα ήδη αποτελεί αρνητική εξαίρεση μιας και είναι η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατέγραψε ύφεση το πρώτο τρίμηνο του 2016 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015.

Η δυσάρεστη πραγματικότητα την οποία βιώνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, εξαιτίας της ανερμάτιστης αριστερής διακυβέρνησης, δυστυχώς συνεχίζεται.

Και θα γίνει ακόμη χειρότερη όταν θα έρθει στους πολίτες ο ‘’λογαριασμός’’ των υφεσιακών μέτρων τα οποία πρόσφατα ψηφίστηκαν. Μέτρα έμπνευσης, ‘’ιδιοκτησίας’’ και εκτέλεσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ύφεση ΕΛΣΤΑΤ Eurostat Σταϊκούρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ