Κοτόπουλο με εστραγκόν

Είναι ένα πιάτο αντάξιο των μεγάλων σεφ που μπορείτε να το κάνετε στην κουζίνα σας με απλά υλικά.

Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλο
  • Μερικά μανιτάρια λευκά
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα (μια απλή και μια με σπόρους)
  • 4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά σούπας εστραγκόν φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • Η εστραγκόν ξερό, αν δεν βρείτε το φρέσκο
  • 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Κόψτε το στήθος κοτόπουλο σε κύβους, κόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος και το εστραγκόν
  • Σε ένα τηγάνι ροδίστε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο
  • Προσθέστε τα μανιτάρια και το σκόρδο, αφήστε να ασπρίσουν
  • Προσθέστε το κοτόπουλο και αφήστε το να σιγοψηθεί, ανακατεύοντας συχνά, για 20 λεπτά
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 λεπτά πριν το τέλος, ρίξτε τη σάλτσα μουστάρδας και είναι έτοιμο!
  • Σερβίρετε με ρύζι, κινόα ή πατάτες τηγανητές, ή σαλάτα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοτοπουλο μουστάρδα εστραγκόν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ