Περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζόνι Ντεπ κέρδισε η Αμπερ Χερντ -Ζήτησε και για τον σκύλο της - iefimerida.gr

Περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζόνι Ντεπ κέρδισε η Αμπερ Χερντ -Ζήτησε και για τον σκύλο της

(AΠΕ/ EPA/ GLENN HUNT)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαστής του Λος Αντζελες αποφάσισε υπέρ προσωρινών περιοριστικών μέτρων, τα οποία αιτήθηκε η Αμπερ Χερντ, εναντίον του συζύγου της, Τζόνι Ντεπ.

Ο ηθοποιός διατάχθηκε να μείνει μακριά από την Χερντ, έπειτα από τις καταγγελίες της ότι την κακοποίησε. Μάλιστα, εκείνη ήθελε να εκδοθούν περιοριστικά μέτρα και για την προστασία του σκύλου της, Πίστολ, αλλά ο δικαστής είχε διαφορετική άποψη, δηλώνοντας ότι «είναι ανεπαρκείς οι ενδείξεις ότι υπάρχει ανάγκη να προστατευθεί ο σκύλος».

Η 30χρονη Χερντ και ο 52χρονος Ντεπ παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 και αυτή την εβδομάδα εκείνη υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, στην οποία ανέφερε ότι σε όλη τη σχέση μας, ο Τζόνι με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Εχει εδώ και καιρό την ευρέως γνωστή στο κοινό ιστορία κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών», ανέφερε ακόμη.

Στο δικαστήριο η 30χρονη παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία των βίαιων περιστατικών μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ η ίδια έφερε σημάδια στο πρόσωπο.

«Έχω υπομείνει υπερβολική συναισθηματική, λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον Τζόνι. Η συμπεριφορά του υπήρξε θυμωμένη, εχθρική, εξευτελιστική και επιθετική απέναντι μου κάθε φορά που διαφωνούσα ή αμφισβητούσα την εξουσία του», δήλωσε στην κατάθεση της στις 27 Μαΐου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός κάνει λόγω για έναν Ντεπ εξαρτημένο από το αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, ο οποίος συχνά γινόταν επικίνδυνος για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.

«Είναι συχνά παρανοϊκός και χάνει την ψυχραιμία του εύκολα, όταν γίνεται αυτό με τρομάζει, έχει αποδειχθεί πολλές φορές επικίνδυνος για τη ζωή μου. Η σχέση του Τζόνι με την πραγματικότητα εξαρτάται από το κοκτέιλ από αλκοόλ και ναρκωτικά που τον ορίζει εκείνη τη στιγμή. Έχει παραισθήσεις, πιστεύει πράγματα που τον οδηγούν στη βία. Κάνει κατάχρηση ουσιών και αυτό με κάνει να φοβάμαι για την ασφάλεια μου από εκείνον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ