Τζένιφερ Ανιστον: Ράκος λίγο πριν τον θάνατο της μητέρας της [εικόνες]

Τέσσερις μόλις μέρες πριν από την ανακοίνωση του θανάτου της μητέρας της ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένιφερ Άνιστον στην Νέα Υόρκη.

Η 47χρονη ηθοποιός, εμφανώς καταβεβλημένη και θλιμμένη, έκανε βόλτες στους δρόμους της μεγαλούπολης έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της, Τζαστίν Θερού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου η Τζένιφερ επισκέφτηκε την μητέρα της στο νοσοκομείο μόλις δυο εβδομάδες πριν από το θάνατό της. Επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση των δυο γυναικών μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια σιωπής.

Η 47χρονη σταρ, της οποίας η τελευταία ταινία ήταν η «Mother's Day» είχε αποκαλύψει πως ο λόγος που είχε απομακρυνθεί από την μητέρα της ήταν η σκληρή κριτική που της ασκούσε αλλά και η αδυναμία της να συγχωρεί.

«Δεν μπορούσε να συχωρέσει. Είχε μέσα της μνησικακία για πράγματα τα οποία εγώ έβρισκα ασήμαντα» είχε δηλώσει πέρυσι στο περιοδικό The Hollywood Reporter.

Η σχέση των δυο γυναικών χειροτέρεψε όταν η Dow έγραψε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε λεπτομέρειες από τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης της.

Πηγή: People

Πηγή φωτογραφίας: People/Sharpshooter Images/Splash News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Άνιστον μητέρα Νέα Υόρκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ