Champions League: Εξωπραγματικό πριμ για τους παίκτες της Ρεάλ αν κατακτήσουν το τρόπαιο - iefimerida.gr

Champions League: Εξωπραγματικό πριμ για τους παίκτες της Ρεάλ αν κατακτήσουν το τρόπαιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν δύο ημέρες απομένουν για την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Champions League στο Μιλάνο ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο, με τη διοίκηση της «βασίλισσας» να ανακοινώνει το εξωπραγματικό πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Marca», η διοίκηση της Ρεάλ ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πως σε περίπτωση κατάκτησης του 11ου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, κάθε παίκτης της ομάδας θα λάβει ως μπόνους το ποσό των 600.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση έγινε στους τέσσερις αρχηγούς Ράμος, Ρονάλντο, Πέπε και Μαρσέλο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το πριμ για την κατάκτηση του τροπαίου το 2014 ήταν 400.000 ευρώ.

Αυτό που αξίζει τέλος να σημειωθεί είναι πως το πριμ θα δοθεί ισόποσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής του στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης Ατλέτικο πριμ τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ