Μεσογαίας Νικόλαος: «Ξεπουλήθηκε η εθνική μας αξιοπρέπεια» - iefimerida.gr

Μεσογαίας Νικόλαος: «Ξεπουλήθηκε η εθνική μας αξιοπρέπεια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολιτική παρέμβαση με βαρύτατες κατηγορίες έκανε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος μιλώντας σε Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Μεταξύ άλλων μίλησε για «πανικόβλητο κράτος», για «αλόγιστη φορολόγηση» και για ξεπούλημα της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο κ. Νικόλαος, επισημαίνοντας ότι η κρίση είναι οικονομική, πολιτική, κοινωνική και πνευματική είπε μεταξύ άλλων:

«Η οικονομική κρίση έρχεται και μας χτυπάει σαν αλόγιστη και αιφνιδιαστική φορολόγηση. Είναι τρέλα. Ενα πανικόβλητο κράτος, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, με κάποιο τρόπο χωρίς επεξεργασμένα μέσα του τα δεδομένα των προβλημάτων που υπάρχουν, αρχίζει να προσπαθεί να πάρει λεφτά από κάπου». Και επισήμανε ότι τόσα χρόνια το Κράτος έμαθε στους πολίτες έναν διαφορετικό τρόπο διαβίωσης.

Τέλος, σημείωσε: «Εχουν εκχωρηθεί όλα τα διεκδικητικά δικαιώματά μας εν μια νυκτί. Ξεπουλήθηκε η αξιοπρέπεια μας», και εξέφρασε την ανησυχία του για την εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα της χώρας.

Πηγή: amen.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ