Ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το βιβλίο του: «Εγώ δεν είχα κοριούς στο Eurogroup» - iefimerida.gr

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το βιβλίο του: «Εγώ δεν είχα κοριούς στο Eurogroup»

(φωτογραφία: Στέλιος Στεφάνου/Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην γεμάτη αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης το νέο του βιβλίο με τίτλο «Game Over» ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το βιβλίο του: «Εγώ δεν είχα κοριούς στο Eurogroup» | iefimerida.gr 0


Στο πάνελ εκτός από τον κ. Παπακωνσταντίνου, βρέθηκαν για να προλογίσουν το βιβλίο και τον συγγραφέα του, ο γνωστός δημοσιογράφος των Financial Times, Πήτερ Σπίγκελ, ο καθηγητής Οικονομικών, Γιώργος Παγουλάτος και ο Χρήστος Χωμενίδης.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το βιβλίο του: «Εγώ δεν είχα κοριούς στο Eurogroup» | iefimerida.gr 1


Ο κ. Σπιγκελ τόνισε ότι πρόκειται για ένα συναρπαστικό βιβλίο, ενώ διερωτήθηκε πως μπορεί να απολαμβάνει τόση επιρροή ακόμα στο κόμμα του ο κ. Καραμανλής, την ίδια ώρα που έχει δαιμονοποιηθεί με τέτοιο τρόπο το πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το βιβλίο του: «Εγώ δεν είχα κοριούς στο Eurogroup» | iefimerida.gr 2


Από την μεριά του ο πρώην υπουργός απάντησε και στην κριτική για την γνωστή πια φράση «λεφτά υπάρχουν», λέγοντας ότι «όλοι στάθηκαν σε αυτήν την φράση και όχι στο προεκλογικό μας σύνθημα που ήταν ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε».

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το βιβλίο του: «Εγώ δεν είχα κοριούς στο Eurogroup» | iefimerida.gr 3


Την συζήτηση διηύθυνε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, ενώ στο κοινό παραβρέθηκαν αρκετοί πολιτικοί και τεχνοκράτες, ανάμεσα τους οι πρώην υπουργοί οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και Γκίκας Χαρδούβελης, οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης και Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Δημήτρης Ρέππας και οι πρώην πρωθυπουργοί, Γιώργος Παπανδρέου και Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το βιβλίο του: «Εγώ δεν είχα κοριούς στο Eurogroup» | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ