Κλούνεϊ και Ρονάλντο μάρτυρες υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr

Κλούνεϊ και Ρονάλντο μάρτυρες υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι

Τζορτζ Κλούνεϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ, ανακοινώθηκε από το δικαστήριο του Μιλάνου.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε σήμερα ότι οι μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση, είναι συνολικά 214. Οι 136 περιλαμβάνονται στον κατάλογο που κατέθεσαν οι εισαγγελείς και οι 78 σε εκείνο των συνηγόρων υπεράσπισης.

Ο Κλούνεϊ, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στον τύπο, παραβρέθηκε σε ένα από τα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στην βίλα του Άρκορε, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε η ίδια η Ρούμπι, φέρεται να την συνάντησε, τουλάχιστον μια φορά, σε ξενοδοχείο του Μιλάνου, πληρώνοντας 4.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ