Εξι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη – Η Κηφισιά θα παίξει στο Champions League του μπάσκετ - iefimerida.gr

Εξι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη – Η Κηφισιά θα παίξει στο Champions League του μπάσκετ

ΑΠΕ/ΜΠΕ: ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κηφισιά ανακοίνωσε πως η FIBA δέχθηκε το αίτημα της και θα αγωνιστεί στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν.

Κάτι που προκαλεί (ευχάριστη) έκπληξη καθώς πλέον οι ομάδες της Ελλάδας για ευρωπαϊκές διοργανώσεις γίνονται έξι, με Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό στην Euroleague, την ΑΕΚ στο Eurocup και Αρη-ΠΑΟΚ-Κηφισιά στο νέο Champions League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κηφισιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άνοιξε η «πόρτα» για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Champions League, η FIBA έκανε δεκτή την Κηφισιά για να αγωνιστεί σαν τρίτη ομάδα της Ελλάδας στη διοργάνωση.

Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, όπου η Κηφισιά κατέκτησε την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι κόποι της ομάδας μας ανταμείβονται με την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της και να διεκδικήσει ακόμη σπουδαιότερες διακρίσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κηφισιά Champions League ευρώπη μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ