Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Παπαδήμος για τις συναντήσεις του στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Παπαδήμος για τις συναντήσεις του στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του θα ενημερώσει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος για τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες σε σχέση με την 6η δόση αλλά και τις γενικότερες κινήσεις τόσο για το κούρεμα του χρέους όσο και για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Στις 3 μετά το μεσημέρι το Μέγαρο Μαξίμου θα επισκεφθεί ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ως επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού.

Από εκεί και πέρα ο κ. Παπαδήμος προετοιμάζει την ενεργοποίηση της κυβερνητικής επιτροπής προκειμένου να συντονιστεί το κυβερνητικό έργο και να εντοπιστούν οι καθυστερήσεις που σημειώνονται σε διάφορους τομείς.

Εκτός από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στην κυβερνητική επιτροπή θα συμμετέχουν ακόμη οι υπουργοί Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, Υποδομών Μάκης Βορίδης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ