Οι χορηγοί καθυστερούν την ανακοίνωση – Αυτοκίνητα και ρολόγια «χωρίζουν» Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο

Οταν μιλάμε για δύο τεράστια brands τότε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μπερδέματα. Τις τελευταίες 48 ώρες, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζοσέ Μουρίνιο έχουν δώσει τα χέρια για να αναλάβει ο Πορτογάλος την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» όμως υπάρχουν λόγοι που καθυστερεί η επίσημη ανακοίνωση.

Είναι φυσιολογικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων με διάφορους χορηγούς. Οχι μόνο από το χώρο της ένδυσης. Ομως το ίδιο ισχύει και για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τρέχουν συμβόλαιο με την εταιρεία αυτοκινήτων Chevrοlet, την ώρα που ο Μουρίνιο δεσμεύεται με την Jaguar. Μέρος της συμφωνίας του μάλιστα είναι να κυκλοφορεί μόνο με Jaguar αυτοκίνητο και κατά κάποιο τρόπο, απαγορεύεται να φωτογραφηθεί μέσα σε όχημα άλλης μάρκας.

Ομως πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο εκεί. Η Γιουνάιτεντ έχει συμβόλαιο με την εταιρεία ρολογιών Bulova, την ώρα που ο Μουρίνιο έχει προσωπικό συμβόλαιο με την Hublot.

Ολα τα παραπάνω, αποτελούν γρίφους που καλούνται να λύσουν τις τελευταίες ώρες οι δικηγόροι των δύο πλευρών και αυτοί είναι οι λόγοι που Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο δεν έχουν επισημοποιήσει τη «σχέση» τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ