Ναιτζελ Φαρατζ προς ΕΕ: «Ποιος στο διά*λο σας έχει εκλέξει για να τα κάνετε αυτά;» - iefimerida.gr

Ναιτζελ Φαρατζ προς ΕΕ: «Ποιος στο διά*λο σας έχει εκλέξει για να τα κάνετε αυτά;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δε μάσησε τα λόγια του ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ, o οποίος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου, «στόλισε» κανονικά τους κυρίους Μπαρόζο, Γιούνκερ και Βαν Ρομπάι.

Ο γνωστός για τον ευρωσκεπτικισμό του Βρετανός ευρωβουλευτής κατηγόρησε τους Ευρωπαίους αξιωματούχους ότι ασκούν μη νομιμοποιημένη πολιτική και ότι με τις κινήσεις τους έχουν οδηγήσει την Ευρώπη υπό «γερμανική κυριαρχία».

«Το ευρωπαϊκό εγχείρημα έγινε για να μην έχουμε γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη και σήμερα καταφέραμε να έχουμε ακριβώς αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του εναντίον του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον οποίο παλαιότερα είχε χαρακτηρίσει ως δολοφόνο της δημοκρατίας και των εθνών στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά ήταν ακόμα πιο σκληρός στους χαρακτηρισμούς του. Ο κ. Φάρατζ ρώτησε τον κ. Ρομπάι «Ποιος στο διά*λο σε έχει εκλέξει για να μιλάς έτσι στον Ιταλικό λαό;» αναφερόμενος σε δηλώσεις του κ. Ρομπάι όταν έιχε βρεθεί στην Ιταλία.

Σημειώνεται πως οι κ.κ. Μπαρόζο, Γιούνκερ και Βαν Ρομπάι ήταν παρόντες στην αίθουσα και δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για τις δηλώσεις του Βρετανού ευρωβουλευτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ