Τρύφων Σαμαράς: «Σε όποιον δεν αρέσει το Fab5 να φύγει» - iefimerida.gr

Τρύφων Σαμαράς: «Σε όποιον δεν αρέσει το Fab5 να φύγει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήκωσε το γάντι ο Τρύφωνας Σαμαράς απαντώντας στον Ηλία Ψινάκη, λέγοντας πως αν ο γνωστός μάνατζερ δεν είναι ικανοποιημένος από την εκπομπή μπορεί να αποχωρήσει.

Πριν μερικές μέρες, ο Ηλίας Ψινάκης είχε μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια για την εκπομπή Fab5 στην οποία συμμετέχει, χαρακτηρίζοντάς το «αηδία». Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε ενοχλημένος στα λεγόμενα του κ. Ψινάκη χωρίς όμως να τον κατονομάσει. Αρκέστηκε μόνο στην εξής δήλωση:«Εμένα μου αρέσει το Fab5. Σε όποιον δεν αρέσει φεύγει!».

Ο γνωστός κομμωτής «έριξε το καρφάκι του» όμως μιλώντας για έλλειψη ομαδικότητας στην εκπομπή. «Δεν θα μπω στο παιχνίδι κανενός και δεν θα γίνω παιχνίδι κανενός. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Είμαστε πολύ καλοί συνεργάτες. Πρέπει να το δω θετικά. Είμαστε ομάδα» τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ