Στο Ναό της Αφαίας ο Σμαραγδής για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο Ναό της Αφαίας ο Σμαραγδής για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας [εικόνες]

Γιάννης Σμαραγδής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ναό της Αφαίας στην Αίγινα βρέθηκε ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και οι συνεργάτες του, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τον ευφάνταστο τίτλο «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».

Η ταινία έχει θέμα την πολυτάραχη ζωή του εθνικού μας ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη, τον οποίο υποδύεται ο Γερμανός ηθοποιός Σεμπάστιαν Κοχ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την ταινία «Οι Ζωές Των Άλλων». Συμμετέχουν επίσης ο Γιώργος Κοτανίδης στο ρόλο του Κολοκοτρώνη, ο Άκης Σακελλαρίου, ο Κώστας Σόμμερ, καθώς και η Κατρίν Ντενέβ στο ρόλο της Αικατερίνης της Μεγάλης, με την οποία ο Βαρβάκης ανέπτυξε στενή σχέση.

Σύμφωνα με το saronicmagazine.com, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Αγία Πετρούπολη, καθώς ο Ιωάννης Βαρβάκης έζησε και μεγαλούργησε στη Ρωσία, όπου θεωρείται επίσης εθνικός ευεργέτης.

Στο Ναό της Αφαίας ο Σμαραγδής για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στο Ναό της Αφαίας ο Σμαραγδής για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στο Ναό της Αφαίας ο Σμαραγδής για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η διανομή της ταινίας θα γίνει από την Sony Pictures, γεγονός που εξασφαλίζει την μεγάλη πορεία της στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ