Επεισόδια και διακοπή στο Αιγάλεω-Προοδευτική – Τραυματίες τέσσερις αστυνομικοί [βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδια και διακοπή στο Αιγάλεω-Προοδευτική – Τραυματίες τέσσερις αστυνομικοί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντέρμπι για την άνοδο στην Γ' εθνική στο Αιγάλεω, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Προοδευτική, όπου και σημειώθηκαν μεγάλα επεισόδια με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.

Αφορμή –σύμφωνα με πληροφορίες- στάθηκε ένα πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα που δόθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων. Τα επεισόδια άρχισαν –όμως- πριν την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου. Άτομο από τον πάγκο του Αιγάλεω μιλούσε με παίκτη της Προοδευτικής και δέχθηκε μια μπουνιά από ένα άλλο άτομο που τον προσέγγισε. Οι οπαδοί του Αιγάλεω όταν είδαν τις σκηνές αυτές εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν στα άτομα της Προοδευτικής και άρχισαν να σπάνε τα πάντα.

Η συνέχεια δόθηκε έξω από το γήπεδο με συγκρούσεις μεταξύ των φίλων της γηπεδούχου ομάδας και την αστυνομία. Μάλιστα, υπήρξε τραυματισμός τεσσάρων αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, ένας εξ αυτών έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο δεξί του πόδι.

Δείτε VIDEO φιλάθλων από τα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου

Πηγή φωτογραφίας: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αιγάλεω προοδευτική ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ