Το καλοκαίρι φέρνει στα TGI Fridays ανανέωση δίπλα από τη θάλασσα - iefimerida.gr

Το καλοκαίρι φέρνει στα TGI Fridays ανανέωση δίπλα από τη θάλασσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τo καλοκαίρι μας προκαλεί να κάνουμε μία βόλτα κοντά στη θάλασσα και να απολαύσουμε cocktails στα ανανεωμένα TGI Fridays της Μαρίνας Φλοίσβου.

Τα TGI Fridays στο Φλοίσβο μεταφέρθηκαν σε νέο χώρο και συνεχίζουν να αποτελούν το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι από το πρωί για καφέ μέχρι το βράδυ για ένα Jack Daniel’s® steak.

Οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν την προετοιμασία των γεύσεων που έχουν παραγγείλει καθώς η open kitchen είναι ορατή από κάθε σημείο του. Οι γνώριμες και δροσερές σαλάτες, τα λαχταριστά burgers, και τα αγαπημένα cocktail συνδυάζονται πλέον με τη μοναδική θέα που προσφέρει η Μαρίνα Φλοίσβου.

Μετά τη δύση του ήλιου, τα αγαπημένα Fridays cocktails σερβίρονται στο νέο bar που έχει δημιουργηθεί στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Το καλοκαίρι φέρνει στα TGI Fridays ανανέωση δίπλα από τη θάλασσα | iefimerida.gr 0

Τα TGI Fridays κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια και τα ανανεωμένα TGI Fridays™ της Μαρίνας Φλοίσβου θα γίνουν το hot spot της Αθήνας.

Ακολουθήστε τα TGI Fridays™ στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, για ακόμα περισσότερες προτάσεις για καταπληκτικό φαγητό και ποτό, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIFgr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fridays θάλασσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ