Στην Καστοριά βρέθηκε εξοπλισμός που είχε κλαπεί από την Ολυμπιακή ομάδα κωπηλασίας της Ρωσίας - iefimerida.gr

Στην Καστοριά βρέθηκε εξοπλισμός που είχε κλαπεί από την Ολυμπιακή ομάδα κωπηλασίας της Ρωσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην περιοχή Κορεστείων Καστοριάς σε εγκαταλελειμμένο κτήριο εντοπίστηκε αθλητικός εξοπλισμός της εθνικής ομάδας κωπηλασίας της Ρωσίας, για τον οποίο είχε δηλωθεί κλοπή πριν από ένα μήνα.

Όπως έγινε γνωστό, η εθνική ομάδα βρισκόταν στην Καστοριά για προπονήσεις και η κλοπή φαίνεται ότι έγινε το διάστημα από 12 έως 18 Απριλίου από χώρο όπου φυλάσσονταν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για δέκα ζευγάρια κουπιά λέμβου κωπηλασίας, διαστάσεων 2,70 μέτρα το καθένα, δέκα ζευγάρια ειδικά αθλητικά παπούτσια, ένα κάθισμα κωπηλατικής λέμβου με βάση στήριξης ποδιών, μία μεταλλική βάση καθίσματος λέμβου και έξι βάσεις παπουτσιών.

Οι δράστες της κλοπής δεν στάθηκε ικανό να εντοπιστούν, ενώ ο αθλητικός εξοπλισμός θα αποδοθεί σε νόμιμο κάτοχο της ομάδας. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ Ολυμπιακή Ομάδα κλοπή καστοριά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ