Η αντιεισαγγελέας του Α. Πάγου καλεί Βγενόπουλο για τις καταγγελίες κατά της Θάνου - iefimerida.gr

Η αντιεισαγγελέας του Α. Πάγου καλεί Βγενόπουλο για τις καταγγελίες κατά της Θάνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου διαβιβάστηκε η καταγγελία του επιχειρηματία Βγενόπουλου για την εμπλοκή της προέδρου του Αρείου Πάγου σε υπόθεση δωροδοκίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κουτζαμάνη έχει εδώ και ημέρες αναθέσει την υπόθεση στην αντεισαγγελέα, η οποία διενεργεί την έρευνα με απόλυτη μυστικότητα.

Από τους πρώτους μάρτυρες που θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου θα είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας, ο οποίος αναμένεται να κληθεί να δώσει και διευκρινίσεις για τις βαρύτατες καταγγελίες που διατύπωσε.
Παράλληλα, ο κ. Βγενόπουλος με επιστολή του στον υπουργό Δικαιοσύνης τού ζήτησε να κινήσει τις διαδικασίες για την διερεύνηση των καταγγελιών του. Στην επιστολή του εκφράζει την απορία πως η καταγγελία του ακόμα δεν έχει τύχει διερεύνησης από τον αρμόδιο υπουργό στον οποίο και διαβιβάζει το σύνολο της αναφοράς του.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν παραλείπει μάλιστα να σχολιάσει την τοποθέτηση της Προέδρου του Αρείου Πάγου κατά τη χθεσινή εκδήλωση για τα 21 χρόνια της Εθνικής Σχολής Δικαστών, σημειώνοντας ότι «κρείττον του λαλείν το σιγάν».
Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου στην ομιλία της στην Σχολή δικαστών είχε κάνει λόγο για μεθόδους σπίλωσης από εμπλεκόμενους σε ποινικές υποθέσεις κατά δικαστικών λειτουργών και είχε επισημάνει ότι οι δικαστές δεν πτοούνται από τέτοιες μεθόδους και θα συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους ερευνώντας υποθέσεις διαπλοκής και διαφθοράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ