Πανιώνιος για Μπακασέτα: Διασφαλίζουμε τα συμφέροντα μας όπως κρίνουμε - iefimerida.gr

Πανιώνιος για Μπακασέτα: Διασφαλίζουμε τα συμφέροντα μας όπως κρίνουμε

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σήριαλ «Τάσος Μπακασέτας» αναμένεται να έχει ακόμη αρκετά επεισόδια.

Μετά τον χθεσινό ξαφνικό αποκλεισμό του από την 18αδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ Πανιώνιος προσπάθησε να... εξηγήσει την στάση της.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιχείρησε με ανακοίνωση να κάνει λόγο για διασφάλιση των συμφερόντων της, την στιγμή που ο Πανιώνιος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ο ίδιος ο Τάσος Μπακασέτας θέλει να πάει στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα στο σύνολο του Τύπου τονίζει: Ο αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επήλθε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Οποιοσδήποτε φερόμενος ως «διάλογος» σχετικός με τοποθέτηση μελών της διοίκησης, είτε προς τον προπονητή, είτε προς τους παίκτες, κατηγορηματικά αναφέρουμε πως είναι αναληθής. Σε τέτοιο βαθμό που αγγίζει τα όρια του φανταστικού. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της με τον τρόπο που η ίδια κρίνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τασος μπακασετας Πανιώνιος αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ