Δίωρες στάσεις εργασίας από τους λιμενεργάτες - iefimerida.gr

Δίωρες στάσεις εργασίας από τους λιμενεργάτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πανευρωπαϊκή κινητοποίηση συμμετέχουν σήμερα όλοι λιμενεργάτες και θα σταματήσουν όλες τις λειτουργίες των λιμανιών για τουλάχιστον δύο ώρες. Ύστερα από τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ζώνης του Διεθνούς Συμβουλίου Λιμενεργατών (International Dockworkers Council-IDC) στο Χέσιλμποργκ της Σουηδίας αποφασίστηκε η σημερινή Πανευρωπαϊκής Ημέρας Δράσης.

Στο λιμάνι του Πειραιά εκφράστηκε έντονη ανησυχία για την καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων μετά την παραχώρηση των προβλητών 2 και 3 στην Cosco (ΣΕΠ) στον Πειραιά.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ έχουν κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 7 έως τις 10 για σήμερα το πρωί, ενώ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ