Θεοχαρόπουλος: Ομηρος του εθνικολαϊκιστή Καμμένου ο Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του εθνικολαϊκιστή εταίρου του, του κ. Καμμένου», τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Βήμα FM ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας ότι αυτά που ψηφίστηκαν είναι μια φοροεπιδρομή.

Μίλησε επίσης για «το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που για 99 χρόνια -αδιανόητο- δεν μπορεί να αποφασιστεί τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εταίρων» και για «έναν κόφτη που περιλαμβάνει τους μισθούς και τις συντάξεις» και προσέθεσε: «Ζήτησα να εξαιρεθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και να υπάρξει κείμενο στο Eurogroup και το Σαββατοκύριακο στο νομοσχέδιο».

Για το ζήτημα της διευθέτησης του χρέους ανέφερε: «Στο ζήτημα του χρέους, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Είχαμε απόφαση το Νοέμβριο του 2012. Μετά από μια διαπραγμάτευση με αυταπάτες του πρώτου επταμήνου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φτάσαμε στον Αύγουστο του 2015 που το μόνο που κατάφερε είναι να επαναδιατυπωθεί η λέξη "Νοέμβριος του '12"».

Όσον αφορά την πορεία της συνεργασίας στο χώρο της Κεντροαριστεράς ο κ.Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατό να κυριαρχούν περιχαρακώσεις κομματικές, παραγοντισμοί, ηγεμονισμοί και εγωισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ