Τι φοράνε τα κορίτσια που δεν αγαπούν τα πόδια τους -5 στιλάτες λύσεις [εικόνες]

Φούστες, σορτς, φορέματα... Το καλοκαίρι τα περισσότερα ρούχα μικραίνουν, με τα παντελόνια να γίνονται σχεδόν απαγορευτικά, όταν η θερμοκρασία πιάνει «κόκκινο».

Τι γίνεται, όμως, με τις κοπέλες που δεν αγαπούν και κατά συνέπεια δεν θέλουν να δείχνουν τα πόδια τους;

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που θεωρούν πως τα πόδια τους δεν είναι το δυνατό τους σημείο, οπότε επιθυμούν να το καλύψουν, παραμένοντας στη διάθεση της εποχής και φυσικά πάντα στυλάτες.

Midι σε Α γραμμή

Τι πιο σικάτο από ένα φόρεμα ή μια φούστα σε Α γραμμή, που καλύπτει τους μηρούς -που είναι συνήθως και το πρόβλημα. Απλά προσέξτε να επιλέξετε εκείνο το μάκρος, που δεν θα σας κονταίνει.

Μάξι φόρεμα

Κουλ, άνετο και θηλυκό. Σαν να φοράτε τις πιζάμες σας και να βγαίνετε έξω, τόσο άνετο! Καλύπτει τα πάντα και είναι τόσο κολακευτικό, ένα θαύμα στη ντουλάπα σας.

Αν θέλετε ορίστε τη μέση σας με μία ζώνη, για να δημιουργήσετε καμπύλες.

Instagram @khloekardashian

Παντελόνες

Μπορεί να πιστεύετε πως έτσι τραβάτε την προσοχή στα πόδια σας και είναι η αλήθεια, αλλά μία παντελόνα είναι άκρως κολακευτική. Αέρινη και κομψή, όταν συνδυάζεται με ψηλοτάκουνα, δημιουργεί μια μακριά σιλουέτα.

Από τη μέση και πάνω

Γνωστό και καλό κόλπο: Αν δεν θέλετε να επικεντρωθούν στα πόδια, τραβήξτε την προσοχή με σούπερ top και όχι μόνο. Κάντε τα βλέμματα να κοιτάξουν από τη μέση και πάνω, φορώντας ένα ωραίο πουκάμισο ή ένα φανταχτερό κολιέ.

Culottes

Μία από τις τάσεις του καλοκαιριού γίνεται σύμμαχός σας, αρκεί και εδώ να προσέξετε το μήκος. Δεν θέλετε να σας παχαίνει, ούτε να σας δείχνει petit.

Zara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα πόδια ρούχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ