Ετσι είναι η ζωή-εφιάλτης μιας βουλιμικής [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι είναι η ζωή-εφιάλτης μιας βουλιμικής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα που δίνει μάχη με τη βουλιμία για περίπου 18 χρόνια ανασυνθέτει την καθημερινότητα ενός ανθρώπου που, όπως εκείνη, ζει με την επικίνδυνη διατροφική διαταραχή σε ένα βίντεο.

Η Αμερικανίδα blogger EDucating Shanny που παλεύει με τη βουλιμία από τα 13 της, στο «Α Day In The Life Of A Bulimic» καταγράφει τη ζωή της, από το πρωί που ξυπνά, τρώει ανεξέλεγκτα και μετά κάνει ξανά και ξανά εμετό.

Ετσι είναι η ζωή-εφιάλτης μιας βουλιμικής [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό, ζύγισμα και εμετούς απαρέγκλιτα. Στο βίντεο η Shanny, με το που φεύγει ο σύζυγός της για τη δουλειά, ορμά στο ψυγείο, παίρνει γλυκά και νερό και τα καταβροχθίζει στο κρεβάτι. Μετά τρώει μια μεγάλη σακούλα τσιπς και στη συνέχεια πηγαίνει στο μπάνιο και κάνει εμετό ό,τι έχει φάει και ξεπλένει το στόμα της.

Ετσι είναι η ζωή-εφιάλτης μιας βουλιμικής [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ετσι είναι η ζωή-εφιάλτης μιας βουλιμικής [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Επιστρέφει στο κρεβάτι, τρώει ένα σωρό σάντουιτς, πηγαίνει στο μπάνιο, ζυγίζεται και συνεχίζει να τρώει σάντουιτς και τσιπς. Ο κύκλος συνεχίζεται: τρώει, κάνει εμετό, ξεπλένει το στόμα της, ξανατρώει, ξανακάνει εμετό, ξαναξεπλένει το στόμα της και όλα από την αρχή.

Από τις συνήθειες αυτές, ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο έχασε τα δόντια της και τα μαλλιά της...

Ετσι είναι η ζωή-εφιάλτης μιας βουλιμικής [βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η Αμερικανίδα blogger εξηγεί πως το βίντεο που δείχνει μια τυπική ημέρα της δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή κατάστασή της αλλά ήθελε να δείξει πόσο άσχημα μπορούν να γίνουν τα πράγματα, να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές και να ενθαρρύνει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να ζητήσουν βοήθεια.

«Είμαι βουλιμική εδώ και σχεδόν 18 χρόνια, ακόμα προσπαθώ», εξομολογείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλόγκερ βουλιμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ