Παππάς: Να ξυπνήσει η ΝΔ- Η παρένθεση που ονειρεύεται θα είναι οχταετίας - iefimerida.gr

Παππάς: Να ξυπνήσει η ΝΔ- Η παρένθεση που ονειρεύεται θα είναι οχταετίας

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρένθεση οχταετίας, θα είναι η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είπε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής, κάνοντας επίθεση στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά προσωπικά.

«Συστήνουμε στην ΝΔ να ξυπνήσει, να σοβαρευτεί και να συντονιστεί με την πραγματικότητα γιατί η παρένθεση που ονειρεύεται θα είναι παρένθεση οκταετίας» είπε ο υπουργός Επικρατείας και στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό.

«Βγήκε ο κ. Σαμαράς να πει ότι οι Ελληνες πρέπει να θυμηθούν πως ήταν τον Νοέμβριο του 2014 και πώς σήμερα. Από ποιους όμως ζήτησε να θυμηθούν; Από τους αγρότες που πήραν ενισχύσεις σήμερα πάνω από 2 δισ. ευρώ και η μέγιστη πλειοψηφία ευνοείται από το φορολογικό και ασφαλιστικό; Από τους μαγαζάτορες; Από τους συνταξιούχους των οποίων τις επικουρικές τις πήγαινε ο κ. Σαμαράς για σφαγιασμό και εμείς αποτρέψαμε; Να θυμηθούν οι Ελληνες που έχουν την πρώτη τους κατοικία διασφαλισμένη; Να θυμηθούν τα 2 εκατ. ανασφάλιστων που σήμερα έχουν πλήρη πρόσβαση; Να θυμηθούν οι 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι που απολύονταν με υπογραφή Σαμαρά-Στουρνάρα και εμείς αποτρέψαμε», είπε ο κ. Παππάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Νίκος Παππάς Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ