ΑΕΚ και Πανιώνιος μονομαχούν στο ΟΑΚΑ - Την καλύτερη θέση ζήτησε ο Ουζουνίδης - iefimerida.gr

ΑΕΚ και Πανιώνιος μονομαχούν στο ΟΑΚΑ - Την καλύτερη θέση ζήτησε ο Ουζουνίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΑΕΚ και Πανιώνιος μονομαχούν απόψε (20:30, Novasports 2) για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ. Μίνι φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου ετοιμάζουν οι κιτρινόμαυροι, την 1η θέση ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στο ΟΑΚΑ κοντράρονται ΑΕΚ και Πανιώνιος για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, με τους κιτρινόμαυρους να μπαίνουν στο γήπεδο, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της αφού πήρε 5νθήμερη άδεια από λόγω υπερκόπωσης που διέγνωσαν οι γιατροί που τον εξέτασαν, προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, τα οποία δεν αποκλείεται να κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό την προσπάθειά της για την 1η θέση στη διαδικασία.

Βέβαια, σε περίπτωση που η Σεβίλλη κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας το Σάββατο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, τότε η Ελλάδα θα στείλει τον Κυπελλούχο απευθείας στους ομίλους του Europa League, οπότε τα εγγυημένα έσοδα ίσως αλλάξουν τους στόχους της ομάδας. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βάργκας είναι εκτός μάχης λόγω θλάσης, o Μπαρμπόσα τιμωρημένος ενώ ο Μάνταλος, ο οποίος έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε στον τελικό, ίσως μείνει στον πάγκο.

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να μη φοβηθούν το παιχνίδι και εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Τις προηγούμενες μέρες άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει πως στοχεύει σε μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει με τους ίδιους 11 με τους οποίους αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Πανιώνιος πλει-οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ