Ψινάκης: Μόλις γκρεμιστήκαμε (με το αερόστατο) σε ένα βουνό! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ψινάκης: Μόλις γκρεμιστήκαμε (με το αερόστατο) σε ένα βουνό! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης πετά ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Ο δαιμόνιος μάνατζερ-δήμαρχος πόσταρε φωτογραφίες μέσα από το αερόστατο, ενώ αυτό πετούσε πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Ψινάκης: Μόλις γκρεμιστήκαμε (με το αερόστατο) σε ένα βουνό! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Δεν σηκώθηκε το αερόστατο όταν ήθελα από τον Μαραθώνα και δεν μου έκανε το χατίρι και όταν βρισκόμουν στην Θεσσαλονίκη. Σταμάτησα σε πολλά μέρη, όμως, ο καιρός ήταν ανάποδος και δεν μπόρεσα να προσγειωθώ στον Λευκό Πύργο. Ήταν ένα κολπάκι για να κάνουμε την αμφικτιονία που ετοιμάζουμε. Έχουμε σκεφτεί να γίνει μία συνεργασία μεταξύ των δήμων, όπως έκαναν οι αρχαίοι Ελληνες. Είναι μία έξυπνη κίνηση μεταξύ των δήμων και θα υπογράψουν σε αυτήν όλοι οι δήμοι, από τη Λάρισα και πάνω» ανέφερε ο κ. Ψινάκης.

Ψινάκης: Μόλις γκρεμιστήκαμε (με το αερόστατο) σε ένα βουνό! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Ηλίας Ψινάκης επιχείρησε να ξεκινήσει το ταξίδι του χθες από το Μαραθώνα καταβάλλοντας πολλές προσπάθειες καθώς ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός του.

Η προσέδαφιση του αερόστατου αναμενόταν να γίνει στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ωστόσο, πριν μια ώρα ο δήμαρχος Μαραθώνα πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία από ένα... χωράφι γράφοντας: «Μόλις γκρεμιστήκαμε σε ένα βουνό»!

Ψινάκης: Μόλις γκρεμιστήκαμε (με το αερόστατο) σε ένα βουνό! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Γιάννης Μπουτάρης

«Το αερόστατο δεν είναι όπως τα ελικόπτερα. Πρέπει να έχεις καλό καιρό για πετάξεις. Είναι καιρός όλοι οι δήμοι να κάνουμε μία συνεργασία για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Μόνο έτσι μπορούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα» πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ