Παπουτσάκη: Δεν πέταξα εγώ τα αβγά στους παπαράτσι -Αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε - iefimerida.gr

Παπουτσάκη: Δεν πέταξα εγώ τα αβγά στους παπαράτσι -Αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «ΦΜ Live» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τα αβγά, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε ρίξει σε παπαράτσι το 2009, από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στον Βύρωνα. Μαζί της ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Ορέστης Τζιόβας.

«Τα αβγά δεν τα έριξα ποτέ εγώ, θεωρήθηκε ότι τα πέταξα εγώ. Φυσικά, εγώ την πάτησα πάλι. Δεν το έκανα και μάλιστα ήμουν αυτή που έλεγε “μην το κάνεις αυτό χριστιανέ μου, γιατί εγώ θα την πατήσω”. Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να τα κάνω και φυσικά εγώ την πάτησα, εμένα περίμεναν κάτω από το σπίτι, τέσσερις ήταν. Με συνόδευαν τέσσερις μέσα στη νύχτα, ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό. Τέσσερις με περίμεναν κάτω από το σπίτι μετά από αυτό το σκηνικό, ήταν μπροστά μου ο συγκεκριμένος κύριος με το μουστάκι, δύο στο πλάι κι ένας από πίσω, ο οποίος με έβριζε φυσικά με φρικτά λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω. Ο ένας φωτογράφιζε, ο άλλος τράβαγε κάμερα,Εγώ έκλαιγα και δεν μπορούσα με τίποτα να ηρεμήσω. Αισθάνθηκα ότι υφίσταμαι bulling» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ