«Τελειώνουν» οι Κροάτες από τον Παναθηναϊκό – Το πλάνο της νέας σεζόν - iefimerida.gr

«Τελειώνουν» οι Κροάτες από τον Παναθηναϊκό – Το πλάνο της νέας σεζόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν. Μετά τις πολλές μεταγραφές του Ιανουαρίου, έρχονται οι αποχωρήσεις από το τριφύλλι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι-οφ.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Αποκλείστηκε από την αποστολή της Κροατίας για το Euro 2016 ενώ όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν και από την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στον ποδοσφαιριστή έγινε πρόταση να μείνει για έναν ακόμη χρόνο, με τις μισές οικονομικές απολαβές. Ομως ο ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά στις 150.000 ευρώ που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός και όλα δείχνουν πως στο φινάλε της σεζόν θα αποχαιρετίσει την ομάδα.

Οσον αφορά τον Μλάντεν Πέτριτς, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να βάλει τέλος στην καριέρα του, αφού ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν πλέον, φαίνεται πως έχουν καλλιεργήσει την σκέψη να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Εκτός όμως από τις αποχωρήσεις, στον Παναθηναϊκό έρχονται και ανανεώσεις. Ο Κάρλος Ζέκα αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με το τριφύλλι, η διοίκηση του οποίου θέλει να τον επιβραβεύσει για την αφοσίωση και τη δουλειά του στο σύλλογο. Το υπάρχουν συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το 2017 όμως οι πράσινοι, θέλουν να τον «δεσμεύσουν» με νέο, διώχνοντας ίσως κάθε σκέψη για μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ