H νεαρή στάρλετ που έκλεψε την καρδιά του Μπέκαμ junior [εικόνες] - iefimerida.gr

H νεαρή στάρλετ που έκλεψε την καρδιά του Μπέκαμ junior [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γιος της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, μεγάλωσε και έχει κοπέλα. Ο Μπρούκλιν και η νεαρή ηθοποιός Κλόι Γκρέις Μόρετς πήγαν μάλιστα τη σχέση τους ένα επίπεδο παραπέρα και εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί.

H νεαρή στάρλετ που έκλεψε την καρδιά του Μπέκαμ junior [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο μεγαλύτερος γιος από τα 4 παιδιά της οικογένειας Μπέκαμ συνόδεψε την όμορφη Κλόι στην πρεμιέρα της ταινίας που παίζει, Neightbors 2: Sorority Rising και όπως ήταν φυσικό έγιναν επίκεντρο συζήτησης.

H νεαρή στάρλετ που έκλεψε την καρδιά του Μπέκαμ junior [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Κλόι Γκρέις, μάλιστα, δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, καθώς πολλοί την χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο ανερχόμενα αστέρια της μεγάλης οθόνης. Η ίδια ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική στα επτά της και από τότε έχει πάρει μέρος σε μεγάλες παραγωγές όπως «Νοικοκυρές σε Απόγνωση, Kick Ass και Hugo».

H νεαρή στάρλετ που έκλεψε την καρδιά του Μπέκαμ junior [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αυτό που μας άρεσε ήταν πως και οι δύο δεν έχουν χάσει τη νεανική τους λάμψη, καθώς στο κόκκινο χαλί ο Μπρούκλιν έβαλε τζιν, σακάκι και λεπτή γραβάτα (θα συμβουλεύτηκε τη Βικτόρια) και η Κλόι ένα girly μαύρο φόρεμα Alexander McQueen. Εκτός αυτού οι δύο αδιαφορούν για τα φλας των παπαράτσι κάνοντας τον τελευταίο καιρό «απανωτές» εμφανίσεις.

H νεαρή στάρλετ που έκλεψε την καρδιά του Μπέκαμ junior [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο 17χρονος φοιτητής Μπρούκλιν έχει ερωτευτεί την Κλοί, μιας και οι φωτογραφίες που ανεβάζει με την ίδια δεν έχουν σταματημό.

H νεαρή στάρλετ που έκλεψε την καρδιά του Μπέκαμ junior [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: Chloë Grace Moretz, Brooklyn Beckham Instatgram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέκα Κλοί ζευγάρι Hollywood
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ