Του βγήκαν ξινές οι πασχαλιάτικες φάρσες στην αστυνομία - iefimerida.gr

Του βγήκαν ξινές οι πασχαλιάτικες φάρσες στην αστυνομία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο φορές είχε τηλεφωνήσει άγνωστος το Μ. Σάββατο στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς και απειλώντας τους για έκρηξη βόμβας στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας.

Ετσι, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών είχαν ξεκινήσει άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του φαρσέρ, ο οποίος ανακαλύφθηκε μόλις χθες, αφού πραγματοποιήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών με εισαγγελική διάταξη.

Ταυτοποιήθηκαν πλήρως τα στοιχεία ενός 36χρονου που εντοπίστηκε στην Πάτρα και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, κατά την οποία βρέθηκαν πάνω του τρία κινητά με τις ίδιες συνδέσεις, μια από τις οποίες είχε χρησιμοποιήσει για να κάνει τις συγκεκριμες φάρσες.

Οι συσκευές κατασχέθηκαν από την αστυνομία αλλά ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, πρόκληση ανησυχίας και εξύβριση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία φάρσες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ