Κουβέλης: Προάγγελος και άλλων απαιτήσεων η εμμονή στις υπογραφές - iefimerida.gr

Κουβέλης: Προάγγελος και άλλων απαιτήσεων η εμμονή στις υπογραφές

Δημοκρατική Αριστερά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι η «εμμονή» των εταίρων μας για έγγραφες δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών και δη του Αντώνη Σαμαρά είναι «προάγγελος και άλλων αξιώσεων και μέτρων» καθώς έχουν ήδη πάρει διαβεβαίωσεις με πολλούς τρόπους, έκανε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε ότι οι τρεις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου έχουν επιβεβαιώσει, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, τη συμφωνία τους με τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου καθώς και στα μέτρα που απορρέουν από αυτές.

Ο κ. Κουβέλης επισήμανε ότι η εμμονή των εταίρων οφείλεται κυρίως στην προσπάθεια του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί να δείξει ισχυρός στο εσωτερικ της χώρας του, καθώς οι Γάλλοι του χρεώνουν «υποταγή στη Γερμανία».

Για τη νέα κυβέρνηση Παπαδήμου, ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι δεν τη στηρίζει, καθώς οι πολιτικές δυνάμεις που το στηρίζουν απηχούν ένα συγκεκριμένο «πολιτικό τόξο», ενώ χαρακτήρισε «υπερτροφικό» το υπουργικό συμβούλιο. Πάντως, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά είναι υπέρ της παραμονής στο ευρώ και χαρακτήρισε ολέθριο το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ