O Τραμπ ζήτησε συγγνώμη από την παρουσιάστρια που είχε αποκαλέσει χαζογκόμενα - iefimerida.gr

O Τραμπ ζήτησε συγγνώμη από την παρουσιάστρια που είχε αποκαλέσει χαζογκόμενα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγγνώμη ζήτησε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ, στην παρουσιάστρια Μέγκαν Κέλι.

Αφού την αποκάλεσε «χαζογκόμενα», αναφέρθηκε στην έμμηνο ρύση της και προέβη επανειλημμένα σε σεξιστικές επιθέσεις σε βάρος της, ο δισεκατομμυριούχος ζήτησε συγγνώμη και κατέβασε τους τόνους χθες το βράδυ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην παρουσιάστρια του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, Μέγκιν Κέλι.

«Εγώ το είπα αυτό;» διερωτήθηκε ο μεγιστάνας ότι η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «χαζογκόμενα».

«Πολλές φορές» τον διαβεβαίωσε η Κέλι.

«Ω. Εντάξει. Συγχωρήστε με» της απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ωστόσο έσπευσε να προσθέσει ότι δεν πρόκειται για την «χειρότερη» προσβολή που θα μπορούσε να υποστεί η δημοσιογράφος.

«Δεν πρόκειται για εμένα. Πρόκειται για το μήνυμα που στέλνετε στα νεαρά κορίτσια και σε άλλες γυναίκες» απάντησε η παρουσιάστρια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε να συναινεί ότι ενδεχομένως το παρατράβηξε:

«Θα μπορούσα να ενεργήσω διαφορετικά σε πολλές περιπτώσεις».

Όμως εξήγησε ότι «όταν πληγώνομαι, αμύνομαι με σκληρό τρόπο» παρομοιάζοντας τον εαυτό του με έναν «μποξέρ που αντεπιτίθεται».

Έπειτα από μια μακρά προεκλογική εκστρατεία στις προκριματικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να βγάλει εκτός μάχης του 16 αντιπάλους του και αναμένεται να λάβει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο συνέδριο που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Η αντιπαράθεση μεταξύ του Τραμπ και της Μέγκιν Κέλι, μιας πρώην δικηγόρου που έγινε δημοσιογράφος στο δίκτυο Fox News το 2004, ξέσπασε τον Αύγουστο στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψηφίων του κόμματος στο πλαίσιο των προκριματικών, την οποία παρακολούθησαν 24 εκατομμύρια τηλεθεατές, ένας αριθμός ρεκόρ.

Ο δισεκατομμυριούχος έδειξε να παρεξηγείται από τις ερωτήσεις της κι άφησε υπονοούμενα ότι του συμπεριφερόταν με σκληρό τρόπο διότι είχε έμμηνο ρύση.

«Θα μπορούσαμε να δούμε αίμα να τρέχει από τα μάτια της, αίμα να τρέχει από το... ή από οποιαδήποτε μέρος» είχε πει ο Τραμπ στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετά το ντιμπέιτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Μέγκιν Κέλι εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ