Φάμελλος: Δική μας πρόταση ο δημοσιονομικός «κόφτης» - iefimerida.gr

Φάμελλος: Δική μας πρόταση ο δημοσιονομικός «κόφτης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση της κυβέρνησης είναι, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, ο δημοσιονομικός κόφτης.

«Ο λεγόμενος δημοσιονομικός κόφτης είναι δική μας πρόταση για να μην υπάρξουν νομοθετημένα μέτρα», υποστήριξε ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM. Τόνισε ότι «ο βαθμός συνέπειας των κομμάτων της αντιπολίτευσης έναντι αυτών που ψήφισαν τον Αύγουστο μέλλει να αποδειχθεί», ενώ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «λειτουργεί πολιτικά ως εκκρεμές».

Ο κ. Φάμελος υπεραμύνθηκε του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων λέγοντας ότι «αυτό αξιοποιεί και δεν θα ξεπουλάει την δημόσια περιουσία» ενώ για τη ρύθμιση σχετικά με την πρώτη κατοικία είπε πως «θα προφυλαχθεί και δεν θεωρεί ότι κανείς μπορεί να αρνηθεί στη Βουλή να στηρίξει αυτή την διάταξη».

Υποστήριξε ότι «όλα όσα λέγονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια οφείλονταν και λέγονταν υπό το βάρος της μέγγενης της διαπραγμάτευσης».

Χαρακτήρισε ότι «η εξαγορά χρέους από τον ESM είναι σοβαρή πρόταση όπως και αυτή του ΔΝΤ». «Όλα τα εργαλεία τα συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας παράλληλα ότι «το σημαντικότερο με τον αγωγό ΤΑΡ είναι ότι εισάγει την Ελλάδα στον γεωπολιτικό χάρτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φαμελλος κοφτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ