Πέταξαν στα σκουπίδια τα σκηνικά της σειράς «Το Νησί» [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέταξαν στα σκουπίδια τα σκηνικά της σειράς «Το Νησί» [εικόνες]

Νησί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις γύψινες προσόψεις και τις επενδύσεις των σπιτιών του κεντρικού δρόμου του οικισμού «Επάνω Χωριό» της Ελούντας, όπου έγινε μεγάλος μέρος των γυρισμάτων της σειράς του Mega «Το Νησί», ξηλώθηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια, μετά από εντολή του δήμου Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με το blog librodoro, τα σκηνικά αυτά αποτέλεσαν καλλιτεχνικό αξιοθέατο για ντόπιους και τουρίστες και το Μεγάλο Κανάλι είχε στείλει συμφωνητικό στο δήμο Αγίου Νικολάου, με το οποίο του παραχωρούσε τα πνευματικά δικαιώματα για τη συντήρηση των σκηνικών και την ανάληψη οποιαδήποτε αστικής ευθύνης έναντι τρίτων. Ωστόσο, ο δήμος αρνήθηκε να υπογράψει το συμφωνητικό, με αποτέλεσμα τα σκηνικά να μείνουν απροστάτευτα.

Πέταξαν στα σκουπίδια τα σκηνικά της σειράς  «Το Νησί» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πέταξαν στα σκουπίδια τα σκηνικά της σειράς  «Το Νησί» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Την απόφαση για την «αποκαθήλωση» των σκηνικών, αγνοούσαν ακόμη και μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας, ενώ παράλογη τη βρίσκει και η τοπική κοινότητα, καθώς οι ιδιοκτήτες των κτισμάτων των οποίων οι όψεις είχαν διαμορφωθεί, δεν επιθυμούσαν την καταστροφή τους.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ