Εκλεψε ταξί για να πάει... βόλτα - iefimerida.gr

Εκλεψε ταξί για να πάει... βόλτα

ληστής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν αγνωστος αποφάσισε να κλέψει ένα ταξί για να πάει στον προορισμό του. Οδηγός ραδιοταξί ενημερώθηκε από τα κεντρικά της εταιρείας να μεταβεί στο κέντρο για να παραλάβει ένα πελάτη. Στις έξι και είκοσι λοιπόν ο αυτοκινητιστής είχε φτάσει στο σημείο του ραντεβού (γωνία Αλεξάνδρας και Μπουμπουλίνας) και επειδή ο πελάτης δεν είχε βγει ακόμα, ο οδηγός κατέβηκε για λίγο από το αυτοκίνητο για να ξεπιαστεί. Τότε ένας άγνωστος το έσπρωξε, έκατσε στη θέση του οδηγού και εξαφανίστηκε.

Ο ταξιτζής ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες στην περιοχή των Εξαρχείων. Μέσα σε δέκα λεπτά όμως το ταξί βρέθηκε μερικά στενά πιο κάτω από το σημείο της κλοπής. Προφανώς ο δράστης είτε φοβήθηκε μήπως τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, είτε πήρε το ταξί για να πάει βόλτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ