Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο είναι μοντέλο με εμμονή στις selfies! [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο είναι μοντέλο με εμμονή στις selfies! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παππούς του ήταν ένας από τους σπουδαιότερους ηγέτες της χώρας ενώ η χαρακτηριστική του πόζα με το πούρο έγινε το έμβλημα της κομμουνιστικής Κούβας.

Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο από την άλλη έχει μια πιο σύγχρονη σχέση με την φωτογραφία. Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 19χρονος Τόνι Κάστρο έχει εμμονή με τις selfie και θέλει να γίνει μοντέλο.

Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο είναι μοντέλο με εμμονή στις selfies! [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Σε μια χώρα όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν μπορεί να αγοράσει ένα μπουκαλάκι αρώματος Chanel No 5, ο Τόνι έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στην πασαρέλα του Καρλ Λάγκερφελντ.

Ο νεαρός Αντόνιο Κάστρο ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στον χώρο της μόδας στην Κούβα, όταν φωτογραφήθηκε συμμετέχοντας στη καμπάνια του φωτογράφου Μπράιαν Κανέλς.

Οπως αναφέρει η MailOnline ο 19χρονος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Αβάνας και θέλει να γίνει μοντέλο με διεθνή προβολή, αγαπά το μπέιζμπολ και δυτική μουσική και έχει ιδιαίτερη εμμονή με τις selfie.

Πηγή: Daily Mail
Πηγή φωτογραφίας: @briancanelles_artiseasy

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόνι Κάστρο εγγονός μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ