Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μυστικός πράκτορας -Αυτό πιστεύει το Ιράν - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μυστικός πράκτορας -Αυτό πιστεύει το Ιράν

(ΑΠΕ/ EPA/ JUSTIN LANE)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κωδική ονομασία της θα ήταν «πράκτορας 96.5-67-107»- λίγο περίπλοκο, αλλά είναι οι αναλογίες της- και θα είχε άδεια να... σκοτώνει με τις γυμνές selfie της.

Ολα αυτά, αν πράγματι η Κιμ Καρντάσιαν ήταν μυστικός πράκτορας, όπως την κατηγόρησε το Ιράν. Ακούγεται τουλάχιστον τρελό, αλλά είναι αλήθεια. Η υπηρεσία του Ιράν που έχει αναλάβει να αστυνομεύει την εγχώρια κουλτούρα και να βάζει φρένο στην επιρροή άλλων εθνών, ανησυχεί για τη δημοτικότητα που έχει η εν λόγω celebrity στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσίευμα του Vanity Fair αναφέρει ότι εκπρόσωπος της μονάδας ηλεκτρονικού εγκλήματος, παράρτημα της παραπάνω υπηρεσίας, κατηγόρησε την Καρντάσιαν ότι δουλεύει για το Instagram, ως μέρος μιας περίπλοκης συνωμοσίας «με στόχο τους νέους μας και τις γυναίκες», διαφθείροντας τους με φωτογραφίες που δείχνουν έναν τρόπο ζωής που αντιτίθεται με το Ισλάμ.

Οσο κι αν ακούγεται αστείο όλο αυτό, για κάποιους είναι σοβαρό. Μόλις τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν μοντέλα στο Ιράν, γιατί δημοσίευαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες χωρίς μαντήλα και κατηγορήθηκαν για αντι-ισλαμικές πράξεις.

«Η Κιμ Καρντάσιαν είναι διάσημο μοντέλο, οπότε ο CEO του Instagram της λέει ''Κάνε αυτό''», είπε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας του Ιράν που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε όλο αυτό υπάρχει και οικονομική στήριξη. Το παίρνουμε πολύ σοβαρά», διαβεβαίωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ