Βιβλίο-«φωτιά»: Οι πλούσιοι Αραβες και η Αντζελα - iefimerida.gr

Βιβλίο-«φωτιά»: Οι πλούσιοι Αραβες και η Αντζελα

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστες, απίστευτες ιστορίες από την αθηναϊκή νύχτα του '70 έρχονται στο φως μέσα από το βιβλίο για τη ζωή της Πόλυς Πάνου με τίτλο «Η αρχόντισσα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία και αποτελεί έκδοση της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν-Χορδώ».

Ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος, ύστερα από μεγάλη έρευνα στο προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της θρυλικής τραγουδίστριας, φέρνει στο φως άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2013. Ενα από αυτά έχει πρωταγωνίστρια την Αντζελα Δημητρίου.

Σύμφωνα με το απόσπασμα του βιβλίου που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Espresso», το 1978, όταν τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα» με την Τζένη Βάνου, μαζί τους στο σχήμα ήταν και η Αντζελα Δημητρίου, που τότε έκανε τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι. Το κέντρο είχε πολλούς Αραβες πελάτες, στους οποίους η μετέπειτα «λαίδη» του τραγουδιού είχε μεγάλο σουξέ.

«Όταν η Άντζελα έβγαινε στην πίστα -απίθανο κορμί, σχεδόν γυμνό μέσα σε ένα διαφανές ένδυμα- ήταν σαν να 'πεφταν όλα τα βεγγαλικά της Λαμπρής. Από κάτω, πλήθος πλούσιοι Αραβες παραληρούσαν στα θέλγητρά της. Κάθε φορά που ήταν να βγει στο πρόγραμμα, η Πόλυ έστελνε από τα καμαρίνια την πολύ καλή φίλη της, τη Βαγγελίτσα. “Πήγαινε να δεις, σε παρακαλώ, πώς τα πάει στην πίστα η Αντζελα”. Όταν έπαιρνε ραπόρτο ότι σάρωνε, εκρηκτική, αισθησιακή, χαμογελούσε με νόημα. “Ποιος κρατάει τους Αραβες τώρα!” έλεγε η Πόλυ Πάνου», αναφέρει ο συγγραφέας του βιβλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ