Η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ για τον πρέσβη της Βενεζουέλας και τον Αλέξη Τσίπρα - iefimerida.gr

Η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ για τον πρέσβη της Βενεζουέλας και τον Αλέξη Τσίπρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επικεφαλής της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ απέστειλε σήμερα, προς τις υπεύθυνες για τα γυναικεία θέματα των άλλων δημοκρατικών Κομμάτων, επιστολή, για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών στην πρεσβεία της Βενεζουέλας.

«Είναι προκλητικό στις μέρες μας να συμβαίνουν φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης σε χώρο εργασίας και μάλιστα σε μία πρεσβεία», αναφέρει η επιστολή που χαρακτηρίζει «απαράδεκτο ένας πολιτικός, Αρχηγός Κόμματος, σήμερα πρωθυπουργός της χώρας να συγκαλύπτει την ωμή παραβίαση των δικαιωμάτων των γυναικών».

«Αξίζει οι γυναίκες που συμμετέχουμε στο πολιτικό γίγνεσθαι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να λειτουργήσουμε ως ένα ενωτικό παράδειγμα δράσης μέσα στην κοινωνία. Το μήνυμά μας είναι: οι πολίτες δεν μένουμε απαθείς, οι γυναίκες δεν μένουμε απαθείς και οι πολιτικοί οφείλουν να αναλάβουν στο ακέραιο την ευθύνη τους», καταλήγει η επιστολή.

Η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ για τον πρέσβη της Βενεζουέλας και τον Αλέξη Τσίπρα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ