Ακμή τέλος- Οι ερευνητές βρήκαν το ρόφημα που την εξαφανίζει - iefimerida.gr

Ακμή τέλος- Οι ερευνητές βρήκαν το ρόφημα που την εξαφανίζει

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνητές βρήκαν τον πιο εύκολο τρόπο να απαλλαγείς από την ακμή, χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία σε προϊόντα και δερματολόγους.

Μετά από μελέτη, οι ίδιοι έφτασαν στο συμπέρασμα πως το πράσινο τσάι είναι η θεραπεία για την ακμή.

Για την έρευνα, γυναίκες έπαιρναν καθημερινά ένα συμπλήρωμα πράσινου τσαγιού που αναλογούσε σε ένα γεμάτο ποτήρι, με αποτέλεσμα να έχουν μακροπρόθεσμα λιγότερα σημάδια στο πρόσωπό τους απ΄ότι όσες έπαιρναν ειδικά φάρμακα για την ακμή.

Η ακμή οφείλεται κυρίως στην αντίδραση του οργανισμού σε μεγάλες ποσότητες ορμονών, σε βακτήρια, αλλά και σε αλλεργίες από διάφορα τρόφιμα.

Οι ερευνητές, λοιπόν, από το Πανεπιστήμιο Yang-Ming, στην Ταϊβάν παρατήρησαν πως οι γυναίκες που έπιναν πράσινο τσάι είχαν λιγότερη ακμή γύρω από την μύτη, το στόμα και το πηγούνι και αυτό γιατί τα αντιοξειδωτικά που έχει το τσάι, έχουν αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακμή γυναίκα ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ