Εκτός EURO ο Πίρλο – 28 παίκτες κάλεσε στην Ιταλία ο Κόντε - iefimerida.gr

Εκτός EURO ο Πίρλο – 28 παίκτες κάλεσε στην Ιταλία ο Κόντε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τραυματισμοί των Μαρκίζιο και Βεράτι δεν επηρέασαν τελικά τον Αντόνιο Κόντε σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον αναγκάσουν να καλέσει τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το EURO 2016.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός δείχνει αναποφάσιστος για την αποστολή των 23 ποδοσφαιριστών που θα πάρει μαζί του στα γήπεδα της Γαλλίας. Κάλεσε 28 παίκτες, χωρίς μάλιστα αυτούς που υπολογίζει από Γιουβέντους και Μίλαν – πλην του Μπονούτσι που είναι τιμωρημένος – οι οποίες αγωνίζονται στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Αντρέα Πίρλο δεν είναι τελικά στις αρχικές επιλογές του Κόντε. Αν και η ομάδα δείχνει να έχει έλλειψη στη μεσαία γραμμή και κυρίως στον παίκτη που θα οργανώνει το παιχνίδι, ο Κόντε δεν θέλησε να δώσει μια τελευταία συμμετοχή στον Πίρλο κρίνοντας ίσως πως βρίσκεται πίσω σε αγωνιστικό επίπεδο λόγω της παρουσίας του στο MLS.

Στους 28 παίκτες, θα προστεθούν οι ποδοσφαιριστές από Γιουβέντους και Μίλαν την επόμενη Δευτέρα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κλήσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες επίσης έχουν αγώνες Κυπέλλου μπροστά τους.

Η τελική αποστολή θα ανακοινωθεί προς το τέλος Μαϊου ενώ θα υπάρξουν δύο φιλικά με Σκωτία και Φινλανδία πριν πετάξει η αποστολή για τη Γαλλία.

Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες: Φεντερίκο Μαρκέτι (Λάτσιο), Αντόνιο Μιράντε (Μπολόνια), Μάρκο Σπορτιέλο (Αταλάντα)
Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Σασουόλο), Νταβίντε Αστόρι (Φιορεντίνα), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Αρμάντο Ιτσο (Τζένοα), Αντζελο Ογκμπόνα (Γουέστ Χαμ), Λορέντσο Τονέλι (Εμπολι)
Μέσοι:Μάρκο Μπενάσι (Τορίνο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Φιορεντίνα), Αντόνιο Καντρέβα (Λάτσιο), Ντανίλο Κατάλντι (Λάτσιο), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι (Σαμπντόρια), Στεφάν Ελ Σαραουί (Ρόμα), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Εμανουέλε Τζακερίνι (Μπολόνια), Ζορζίνιο (Νάπολι), Μάρκο Παρόλο (Λάτσιο), Ρομπέρτο Σοριάνο (Σαμπντόρια), Νταβίντε Τζαπακόστα (Τορίνο).
Επιθετικοί:Φάμπιο Μπορινι (Σάντερλαντ), Εντερ (Ιντερ), Τσίρο Ιμόμπιλε (Τορίνο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Λεονάρντο Παβολέτι (Τζένοα), Γκρατσιάνο Πέλε (Σαουθάμπτον).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ