Μεγάλες Προσδοκίες για την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ - iefimerida.gr

Μεγάλες Προσδοκίες για την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρόλο της Μις Χάβισαμ στις Μεγάλες Προσδοκίες, που πρόκειται να μεταφέρει στον κινηματογράφο ο Μάικ Νιούελ, ετοιμάζεται να αναλάβει η αγαπημένη μας Ελένα Μπόναμ Κάρτερ.

Φαίνεται ιδανική επιλογή για να ενσαρκώσει την απομονωμένη γεροντοκόρη που ζει, ντυμένη ακόμα με το νυφικό της, σ’ ένα τυλιγμένο με ιστούς αράχνης μισοσκότεινο βωμό για τη μέρα του γάμου της που δεν έμελλε να γίνει ποτέ.

Το βιβλίο του Ντίκενς έχει μεταφερθεί πολλές φορές στον κινηματογράφο, πιο πρόσφατα το 1998, σε σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν, με τον Ίθαν Χωκ και την Γκουίνεθ Πάλτροου στους ρόλους των δυο νέων, και τη μεγάλη Ανν Μπάνκροφτ στο ρόλο της Μις Χάβισαμ.

Η ταινία του Μάικ Νιούελ (Donnie Brasko, 4 γάμοι και 1 κηδεία), που δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το υπόλοιπο καστ της, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2012, που είναι και τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Ντίκενς.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο Μάικ Νιούελ υπέγραψε και τη σκηνοθεσία του τουλάχιστον μέτριου «Έρωτα στα χρόνια της χολέρας» το 2007 δεν μας κάνει ακριβώς να αισιοδοξούμε για την τύχη που θα έχει το κλασικό μυθιστόρημα του Ντίκενς στα χέρια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ