Τα κόλπα των γυναικών για να μην ρέει ο ιδρώτας ποτάμι [εικόνες]

Οσο ο καιρός ζεσταίνει, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει, κάποιες γυναίκες υποφέρουν από τον ιδρώτα και άλλες είναι σαν να μην της αγγίζει η ζέστη.

Ιδρώτας πάνω από το άνω χείλος, κάτω από τις μασχάλες, στον αυχένα ακόμα και στα χέρια. Υπάρχουν κάποιες γυναίκες, που και πέντε βήματα να κάνουν ιδρώνουν αμέσως και άλλες που δεν ξέρουν τι σημαίνει «γουρουνάκι» κάτω από τη μασχάλη.

Σε περίπτωση που ανήκετε στις γυναίκες, που κάθε καλοκαίρι προσπαθούν να τα βάλουν με τον ιδρώτα, σας έχουμε τα κόλπα εκείνων που δεν στάζουν ούτε σταγόνα.

Ξέρουν πως να χρησιμοποιούν το αποσμητικό

Ναι, υπάρχει κόλπο και πιθανότατα δεν το ξέρετε. Είναι πιο αποτελεσματικό να απλώνετε αποσμητικό πριν πέσετε για ύπνο.
Οταν το δέρμα σας είναι στεγνό γίνετε απορρόφηση των συστατικών του από τους πόρους, προλαβαίνοντας τον ιδρώτα.

Διαλέγουν σοφά τα ρούχα τους

Αφήστε τα συνθετικά και τα νάιλον για τους άλλους και επενδύστε στο βαμβάκι και το λινό. Μπορεί να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα, ωστόσο, θα δείτε την διαφορά.

Μην μείνετε, όμως, μόνο στο ύφασμα αλλά και στο χρώμα. Αν και καλοκαίρι προτιμήστε πιο σκούρα χρώματα, για να μην φαίνονται τόσο πολύ οι λεκέδες από τον ιδρώτα.

Δεν το παρακάνουν με το μακιγιάζ

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχετε ιδρώσει και να τρέχει το μέικ απ. Κάθςε φορά που σκουπίζεστε, νιώθετε πως φεύγει και ένα κομμάτι από το contouring που με τόσο κόπο κάνατε. Προτιμήστε κάτι πιο ελαφρύ, με δείκτη προστασία και αφήστε το βαρύ μακιγιάζ για τον χειμώνα ή όταν δεν έχετε να περπατήσετε για ώρες.

Είναι πάντα προετοιμασμένες

Ευτυχώς, οι εταιρείες έχουν προνοήσει και έχουν βγάλει στην αγορά ειδικά μαντηλάκια που απορροφούν την γυαλάδα και σας αφήνουν ασπροπρόσωπες. Αν πάλι δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε μια τέτοια αγορά, την ίδια δουλειά κάνουν και τα φίλτρα του καφέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιδρώτας μυστικά τι να κάνετε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ