Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο δρόμο για τους ομίλους - iefimerida.gr

Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο δρόμο για τους ομίλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πλέι-οφ της Super League βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως η ολοκλήρωση των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους πιθανούς αντιπάλους στον 3ο προκριματικό γύρο αλλά και τα πλέι-οφ του Champions League.

Το δεδομένο είναι πως όποια ομάδα και αν τερματίσει στην 1η θέση των πλέι-οφ, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο, θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων. Αυτό σημαίνει ότι είτε ο Παναθηναϊκός, είτε ο ΠΑΟΚ, είτε η ΑΕΚ, είτε ο Πανιώνιος, θα βρουν απέναντί τους μία εκ των Σαχτάρ, Αγιαξ, Αντερλεχτ, Φενέμπαχτσε ή Σπάρτα Πράγας.

Η μοναδική διαφοροποίηση έχει να κάνει με το πρωτάθλημα Ρωσίας αφού αν το κατακτήσει η Ροστόφ, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση, τότε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία οδηγεί τώρα την κούρσα, θα μπει στο γκρουπ των ισχυρών και θα βγει από αυτό η Σπάρτα Πράγας.

Οσον αφορά τα πλέι-οφ, αν φυσικά η ελληνική ομάδα πάρει την πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Οποιοσδήποτε ελληνικός σύλλογος θα είναι ξανά στους ανίσχυρους και θα τεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Βιγιαρεάλ, Γκλάντμπαχ αλλά και την ομάδα με τον μεγαλύτερο συντελεστή απ' τις ισχυρές που θα προκριθούν από τον 3ο προκριματικό γύρο.

Τα πρώτα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν 26/27 Ιουλίου ενώ οι επαναληπτικοί 2/3 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League πλει-οφ αντίπαλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ