Ποινή φυλάκισης 6 μηνών για την Τζούλια Αλεξανδράτου - iefimerida.gr

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών στην Τζούλια Αλεξανδράτου, επειδή βρέθηκε στην κατοχή της πλαστό δίπλωμα οδήγησης το 2009.

Πιο συγκεκριμένα, η Τροχαία είχε πραγματοποιήσει έλεγχο στην Τζούλια Αλεξανδράτου και βρέθηκε στην κατοχή της πλαστό δίπλωμα οδήγησης, στις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

Από το έγγραφο που έδειξε στους αστυνομικούς φέρεται ότι η προέλευση του διπλώματος είναι από την Ιταλία, ενώ έπειτα από έλεγχο που διενήργησε και το αρμόδιο υπουργείο, εκδόθηκε πόρισμα από το οποίο προκύπτει ότι το δίπλωμα ήταν πλαστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για παράβαση του άρθρου 98 (παραγρ. 2) του ΚΟΚ και ανέστειλε την ποινή της επί τριετία.

Η νέα κλήτευση για την εκδίκαση της απόφασης θυροκολλήθηκε στη διεύθυνση κατοικίας της στις 5 Απριλίου 2016.

Ωστόσο, η Τζούλια Αλεξανδράτου, που πλέον ζει μόνιμα στη Βιέννη με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Κρίστιαν Καρπόζηλο, δεν παρέστη στο ακροατήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξανδράτου δίπλωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ