Εκμεταλλεύεται την ομοιότητά του με τον Ρανιέρι - Πέρασαν από το κρεβάτι του 26 γυναίκες [εικόνα] - iefimerida.gr

Εκμεταλλεύεται την ομοιότητά του με τον Ρανιέρι - Πέρασαν από το κρεβάτι του 26 γυναίκες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ομοιότητά του με τον Κλάουντιο Ρανιέρι θέλησε να εκμεταλλευτεί ένας Σκωτσέζος, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως από την ημέρα που η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχει ρίξει στο κρεβάτι του 26 γυναίκες.

Η ομοιότητά του είναι εκπληκτική. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σωσίας του Ιταλού τεχνικού. Η αγγλική εφημερίδα «Sunday Sport», φιλοξένησε συνέντευξη του Αλαν Ασκοφτ, του 56χρονου από την Σκωτία, ο οποίος είναι ο ίδιος ο Ρανιέρι και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως εκμεταλλεύτηκε αυτή την ομοιότητα για να ρίξει στο κρεβάτι 26 γυναίκες!

Αισθάνομαι τυχερός. Είναι σαν να έχω κερδίσει σε λοταρία. Κάθε φορά που έβγαινα για βόλτα στο δρόμο με πλησίαζε μια γυναίκα και άρχιζε να με φλερτάρει. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ουδέποτε είπα πως ήμουν ο Ρανιέρι, απλά δεν ήθελα να αντισταθώ στις γοητευτικές θαυμάστριές του», δήλωσε στη συνέντευξή του ο Ασκοφτ.

Εκμεταλλεύεται την ομοιότητά του με τον Ρανιέρι - Πέρασαν από το κρεβάτι του 26 γυναίκες [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλαούντιο Ρανιέρι σωσίας αλαν ασκοφτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ