Με 10 ευρώ κέρδισε 10,3 εκατ. ο σούπερ τυχερός του Τζόκερ -Τι δελτίο συμπλήρωσε - iefimerida.gr

Με 10 ευρώ κέρδισε 10,3 εκατ. ο σούπερ τυχερός του Τζόκερ -Τι δελτίο συμπλήρωσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς και είχε την τύχη με το μέρος του ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ, αφού κατάφερε και μάντεψε τους αριθμούς που θα βγήκαν στην κλήρωση.

Οπως δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου στο Νέο Ψυχικό όπου συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο, ο υπερτυχερός πόνταρε 10 ευρώ στην τύχη, αφού τόσο κόστισε το δελτίο.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι ο εκατομμυριούχος πλέον παίκτης ήταν σίγουρος για τα πέντε νούμερα που θα κληρωθούν, όχι όμως και για τον αριθμό του Τζόκερ, γι αυτό και επέλεξε να τους παίξει όλους. Το δελτίο που κόστισε 10 ευρώ ο νικητής συμπλήρωσε πέντε αριθμούς από τους 49 και όλους τους αριθμούς Τζόκερ.

Η επιλογή αυτή του χάρισε εκτός από τα 9,8 εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία που μεταφράζονται σε άλλα περίπου 475.000 ευρώ (25.000 ευρώ για κάθε τυχερό δελτίο στη δεύτερη κατηγορία). Συνολικά τα κέρδη του ανέρχονται σε 10,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΖΟΚΕΡ αριθμοί τυχερό δελτίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ