Αποδοκιμασίες στον Παναθηναϊκό - Ζήτησε συγγνώμη ο Στραματσόνι - iefimerida.gr

Αποδοκιμασίες στον Παναθηναϊκό - Ζήτησε συγγνώμη ο Στραματσόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έντονες αποδοκιμασίες ξέσπασε ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League. Ο Αντρέα Στραματσόνι, αντιλαμβανόμενος το βαρύ κλίμα προσπάθησε με μια χαρακτηριστική κίνηση να ηρεμήσει το πλήθος.

Πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, ο Ιταλός προπονητής του τριφυλλιού, σήκωσε τα χέρια προς τον κόσμο, ζητώντας ουσιαστικά συγγνώμη για τη μέτρια εμφάνιση και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός, πως οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν για 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Στα αποδυτήρια μάλιστα, ο Στραματσόνι θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα και αντοχές. Δεν θέλω να σας βλέπω απογοητευμένους. Ξέρω ότι δεν μας βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, αλλά δεν θα καταφέρουμε τίποτα με το να τα βάλουμε κάτω. Πρέπει να το αλλάξουμε και μπορούμε να το αλλάξουμε. Τίποτα δεν έχει χαθεί, μπορούμε να κερδίσουμε τα τέσσερα παιχνίδια που μας μένουν και να βγούμε πρώτοι», ανέφερε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ