Ποιοι βρέθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στον γάμο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη: Απόντες Τσίπρας-Τσακαλώτος - iefimerida.gr

Ποιοι βρέθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στον γάμο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη: Απόντες Τσίπρας-Τσακαλώτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να μην έδωσε το «παρών» στον γάμο του πρώην στενού του συνεργάτη και πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τους «53».

Η παρέα των «53»
Χάρης Γολέμης, Μιχάλης Υδραίος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και κολλητή του φίλη Ράνια Σβίγκου, ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού, ενώ αργά το βράδυ κατέφθασε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου.
Το παρόν έδωσαν ο πρώην γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης καθώς και ο Θοδωρής Μιχόπουλος, πρώην υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού και νυν σύμβουλός του.

Τσακαλώτος και Σκουρλέτης είχαν υποχρεώσεις
Όσο για τους υπουργούς Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πάνο Σκουρλέτη, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως παρότι είχαν προσκληθεί, δεν παρέστησαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Τέλος, μεταξύ των ελάχιστων πολιτικών προσώπων που πήραν προσκλητήριο, ήταν εκεί και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης με τον οποίο ο κ. Σακελλαρίδης διατηρεί φιλία παρά την αποχώρηση του από το κόμμα.

Ποιοι βρέθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στον γάμο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη: Απόντες Τσίπρας-Τσακαλώτος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ