Πρωινούλι: Πρεμιέρα τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Πρωινούλι: Πρεμιέρα τη Δευτέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα κάνει το πρωί της Δευτέρας 16 Μαΐου η εκπομπή «Πρωινούλι», στην πρωινή ζώνη του Epsilon.

Το νέο πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 09:55 και θα ολοκληρώνεται στις 13:00 την ώρα μεταξύ των εκπομπών της Χριστίνας Λαμπίρη και της Ναταλίας Γερμανού.

Η ανακοίνωση το καναλιού: «Με βασικά συστατικά την θετική αύρα και την καλή διάθεση, καθημερινά από Δευτέρα 16 Μαΐου στις 9:55 το πρωί, το «Πρωινούλι», έρχεται να ανοίξει την όρεξη του τηλεθεατή.

Βασικά συστατικά του; Αγαπημένα νέα πρόσωπα, κέφι, πλούσια θεματολογία, αυθορμητισμός! Το μενού συνεχίζει με καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις, προτάσεις ομορφιάς, αλλά και προτάσεις για το πιάτο της νοικοκυράς, καθώς και πολλές πολλές εκπλήξεις!».

Η Όλγα Λαφαζάνη θα είναι η παρουσιάστρια και δίπλα της θα βρίσκονται οι: Γιώργος Μπέζας, Σπυριδούλα Τριάντου, Τέτα Καμπουρέλη και Έλλη Παπαγγελή, όπως αποκαλύφθηκε και επίσημα μεσα απο την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρωινούλι Εψιλον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ